Make your own free website on Tripod.com

- ALO 3D v1 (voorlopige titel) - Nog Laaaang Niet Klaar.. 5% gedaan.

Welkom bij de site die u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen rond de ontwikkeling van ALO 3D. Wat u in de nabije toekomst kan verwachten zijn screenshots en verdere informatie, beta testen verloopt slechts op verzoek, en daar is bovendien voorlopig noch geen sprake van.

Omschrijving

ALO 3D is een digitalisatie voor de Q3Engine, dat betekend dat hij *in principe* te converteren is naar elk spel dat draait op de Q3A engine. Voorlopig beperkt de ontwikkeling zich echter tot het originele Q3A multiplayer, met een zeer waarschijnlijke conversie naar de Urban Terror Mod.

Nieuws

15 Maart 2001
Lichten zijn nu gefixed, alleen de ruiten zien er nog slecht uit, wat nauwelijks op de screenshots te zien is, is dat ze flikkeren. Ik probeer verschillende technieken om dit te verhelpen, dan ga ik verder met de rest van de architectuur.

10 Maart 2001
Eerste costum textures geven al een heel bevredigend beeld van De Hal en een deel van Het Trappenhuis. Verlichting is onbevredigend, waarschijnlijk iets met shaders doen, maar dat duurt zeker nog een paar dagen.

9 Maart 2001
Flinke stap voorwaarts, ik worstel nog even met de lichten, maar ik zal ze ns in een 'Driedubbele Rietberger Houtgreep' nemen, en dan zullen we nog wel ns zien :)
En natuurlijk je dagelijkse shot_screenshots, dit keer met wat verlichting.

8 Maart 2001
Ontwikkeling gaat van start, fotomateriaal is geschoten en de eerste stappen zijn gezet.

Screenshots
Na 16 uur werken:Na 11 uur werken:


1998-1999-2000-2001 World War 3